Lojërat

Armët e të ardhmes në Call of Duty: Advanced Warfare përfshijnë armën e printimit 3D

Publikuar , 28 Maj 2014
0
Armët e të ardhmes në Call of Duty: Advanced Warfare përfshijnë armën e printimit 3D

Si pjesë e mbulimit që po vazhdon nga GameInformer për Call of Duty: Advanced Warfare, kjo faqe ka treguar në hollësi për armët dhe teknologjinë që do të jetë pjesë e kësaj loje që është planifikuar të lëshohet gjatë nëntorit, në seritë e gjuajtësit në vetën e parë. Opsioni i ri i 2054-tës i mundëson zhvilluesit Sledgehammer Games që të sjell në lojëra koncepte reale që nuk janë prototipe as sot. Njëra nga ta është 3D Printer Rifle. Vëreni që kjo nuk është një armë që është krijuar përgjatë printimit 3D, që është i mundshëm sot, por një armë që printon në 3D municionin e vet në ndarjen e armës.

Teknologjia tjetër e përshkruar përfshin një pushkë plasma, një makinë fluturuese, fluturake që udhëton vertikalisht dhe një platformë exo që do të rris shpejtësinë, fuqinë dhe lartësinë e kërcimit tuaj. Më poshtë mund të shihni pamje, që janë gjetur fillimisht në GameInformer. Kjo lojë është planifikuar të lëshohet më 4 nëntor të këtij viti. (GameWorld Albanian)

2541093-sologunfull

Lajmet e fundit>