iOS

Angry Birds Star Wars 2 tani falas për iOS

Publikuar , 23 Dhjetor 2013
0
Angry Birds Star Wars 2 tani falas për iOS

Angry Birds Star Wars 2 është në dispozicion pa pagesë si pjesë e aplikacionit falas të promocionit të javës në App Store.

Loja është në dispozicion vetëm për iPad, iPhone dhe iPod Touch dhe kërkon që të jetë i instaluar iOS 4.3 ose më i ri. Angry Birds Star Wars 2 është një pjesë nga seria e Angry Birds Star Wars dhe ndjek pjesët 1-3 të Star Wars.

Përveç karaktereve të reja, lojtarët tani mund të kontrollojnë protagonistët derrkucë përgjatë opsionin “Join the Pork Side”.

Angry Birds Star Wars 2 ishte lëshuar në shtator. (GameWorld Albanian)

Lajmet e fundit>