Lojërat

40 Winks

Publikuar , 02 Mars 2013
0
40 Winks

40 Winks është një lojë horror për platformë e publikuar në vitin 1999 nga Eurocom Entertainment Software dhe GT Interactive Software për PlayStation.

Një version pothuajse i plotë u krijua për Nintendo 64 si dhe një analizë në Nintendo Official Magazine, por u anullua. Loja doli në versionin PAL në PlayStation Network më 24 nëntor 2010.

Lojtari merr kontroll të Ruff ose Tumble, një vëlla e motër të cilët flejnë gjumë dhe përpiqen të shpetojnë 40 “winks” nga një person i quajtur Niketap dhe bashkëpunëtorin e tij. Në lojë, “winks-et” janë krijesa të vogla të bardha të cilat krijojnë ëndrra.

Gjatë lojës mund të mbildhen monedha në formë hënë si dhe të tjera në formë Z ku secila prej tyre ka funksione të ndryshme.

Lojtari mund të transformohet gjithashtu në krijesa të llojeve të ndryshme. GameRankings e vlerësoi 40 Winks me 66.12%. (GameWorld Albanian)

Tags >

40 Winks
Lajmet e fundit>