Lojërat

25 lojëra i bashkohen katalogut PlayStation Now

Publikuar , 08 Nëntor 2016
0
25 lojëra i bashkohen katalogut PlayStation Now

Katalogu i PlayStation Now po rritet dita ditës dhe sot lista u pasurua me 25 lojëra të reja. Në mesin e tyre janë Beyond: Two Souls, Catherine, OlliOlli, Tennis in the Face, Rugby World Cup 2015, dhe MotorStorm RC Complete Edition.

Listën e plotë do ta gjeni mëposhtë. Më shumë se 450 lojëra janë bërë pjesë e katalogu të PlayStation Now tha kompania në blogun zyrtar.

Lojërat e reja në PlayStation Now:

 1. Alien Rage
 2. Beyond: Two Souls + Advanced Experiments DLC
 3. BlazeRush
 4. Catherine
 5. Crimsonland
 6. Don Bradman Cricket 14
 7. Enemy Front
 8. Go! Sports Ski
 9. Greg Hastings Paintball 2
 10. Handball 16
 11. Hunter’s Trophy 2: Australia
 12. The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel II
 13. MotorStorm RC Complete Edition
 14. Nitro(+) Blasterz: Heroines Infinite Duel
 15. OlliOlli
 16. Retro City Rampage DX
 17. Rugby 15
 18. Rugby World Cup 2015
 19. Smash Cars
 20. Star Raiders
 21. Tennis in the Face
 22. Trine
 23. Velocity Ultra
 24. WRC 5: FIA World Rally Championship
 25. Warlords

Lajmet e fundit>