Lajme lojërash

Zhvilluesi i Flappy Bird tregon në Twitter për lojën e re

May 19 2014
0 Shpërndarje
Zhvilluesi i Flappy Bird tregon në Twitter për lojën e re

Zhvilluesi i lojës së famshme Flappy Bird Dong Nguyen sapo ka lajmëruar në Twitter që është duke e ndërtuar një lojë të re dhe ka shfaqur një pamje të saj. Nuk ka ndonjë hollësi tjetër në lidhje me lojën përveç pamjes së lëshuar, ku shfaqet një person i vogël me helmetë i cili duke se është duke kërcyer përgjatë një pjese të vogël të hapur në atë që duket të jetë një ndërtesë – nuk është shumë e ngjashme me F