Lajme lojërash

Shefi i EA-së, Peter Moore: Konkurrenca mes konsollave është e mirë për industrinë e lojërave

Jul 3 2014
0 Shpërndarje
Shefi i EA-së, Peter Moore: Konkurrenca mes konsollave është e mirë për industrinë e lojërave

Zyrtari i lartë operativ në Eletronic Arts, Peter Moore, shpreson që Microsoft dhe Sony të vazhdojnë të luftojnë. Duke folur për GameIndustry.biz, Moore e përshkroi se si një luftë e shëndetshme mes prodhuesve të konsollave mund të ndihmojë përfundimisht publikuesit si EA. “Konsumatorët e duan atë po ashtu dhe është mirë për industrinë,” tha Moore. “Ju duhen kompani të fuqishme si Sony dhe Microsoft që të luftojnë me njëra tjetrën për shkak se kjo përcillet me investime në platformat e tyre. Nxit garën. Ju dëshironi të shihni Nintendo-n që vijë me Wii U. Në përgjithësi, bëhet më mirë për lojtarët, për ambientin. Kur të dalë një fitues, kjo në fakt ka efekt të kundërt.”

Ai tha që edhe kompanitë e tij duhet ta bëjnë pjesën e tyre, duke ofruar lojëra për të plotësuar kërkesën. “Ndonëse ne kemi arritur të japim pesë lojëra, ishte një linjë e zbehtë mendoj në të dy platformat fillimisht,” tha ai. “Duket që do të ketë shumë përmbajtje der