Lojërat

Është tërhequr shorti për “Level Up Cup” 2010

Sep 13 2010
0 Shpërndarje
Është tërhequr shorti për “Level Up Cup” 2010

Tani më është tërhequr shorti për turneun “Level Up Cup” 2010 që është caktuar të mbahet të shtunën e ardhshme në Ferizaj dhe në Kaçanik, me datë 18.09.2010

Gjithsej shtatëmbëdhjetë ekipe, të ndara në katër grupe, do të fillojnë lojën këtë të shtunë. Dy ekipet më të suksesshme nga secili grup do të kualifikohen tutje në çerek finale ku pastaj ndeshjet do të luhen në sistemin “Best-Of-Three Maps” dhe eliminim direkt.

Grupet dhe shorti i tërhequr do të duken kështu:

Grupi A Grupi B Grupi C Grupi D
Mighty DiDA eXplode defektWTF
select2 SELECT bacardi CNS
special one 2hiGhteam undead Unique
SeGeCe